Welkom op de splinternieuwe website van Micromondo - Micromondo
325
post-template-default,single,single-post,postid-325,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Welkom op de splinternieuwe website van Micromondo

micromondo_tiny-houses-17

Welkom op de splinternieuwe website van Micromondo

Het project heeft een naam en nu ook een website! Op deze website zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen van ons Valkenswaards samenlevingsproject Micromondo. Stappen die we nemen, gesprekken die we voeren met verschillende partijen en inspiratie met betrekking tot duurzaam samenleven zullen we hier plaatsen.

Het heeft al wat kruim gekost om te komen waar we nu staan. Het begon natuurlijk met die eerste meeting in de Hofnar waar ontzettend veel enthousiastelingen op af kwamen. Van daar uit heeft onze eerste werkgroep zich samengesteld. Toen volgden er vergaderingen, gesprekken met de gemeente, bezoeken aan projecten door het land, overleg over de naam, het logo, het doel, ga zo maar door.

Voordat we ook daadwerkelijk ergens aan het samenleven zijn, zal er nog meer mogen gebeuren. Over die stappen zullen we jullie hier op de hoogte houden.

 

Wij kijken er ontzettend naar uit om vooruit te gaan en hopelijk kijken jullie mee!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.