Micromondo | Over Micromondo
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Doelstellingen

Micromondo zet zich in om betaalbaar en duurzaam te wonen in Valkenswaard en omgeving. Het doel is om belangstellenden te verenigen want samen staan we sterk! Sterk in ideeën en sterk in daadkracht.

Vereniging

Op dit moment is Micromondo nog in oprichting. Binnenkort is Micromondo officieel een Vereniging zodat we gemakkelijker kunnen communiceren naar overheid en externe partijen.

Meedoen?

Vind je het leuk om meer te weten over Micromondo of kun je zelf een bijdrage leveren? Misschien kun je zelf een bijdrage leveren aan Micromondo door bijvoorbeeld je expertise in te zetten of heb je een bijzonder product of dienst op het gebied van duurzaam wonen in tiny houses? We horen het graag. Sluit je aan bij Micromondo en deel je kennis!