Nieuwe openbare bijeenkomst! - Micromondo
251
post-template-default,single,single-post,postid-251,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nieuwe openbare bijeenkomst!

Nieuwe openbare bijeenkomst!

Ja je leest het goed! Er komt een nieuwe openbare bijeenkomst aan! En wel op 20 februari 2018.

Bij de eerste bijeenkomst die hebben gehad in september merkten we dat er veel meer mensen geïnteresseerd waren dan we hadden gedacht! Fantastisch! Sinds deze bijeenkomst krijgen we erg veel vragen en merken we dat er een grote behoefte is aan meer informatie. Daarom hebben we deze tweede bijeenkomst gepland. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij vertellen waar we mee bezig zijn geweest sinds de vorige (eerste) bijeenkomst. Ook voor nieuwe geïnteresseerden is het erg leuk om hierbij te zijn. Er zullen presentaties gehouden worden over verschillende onderwerpen die van toepassing zijn. Ook wordt er ruimte gegeven aan interactief samenzijn. Alle stemmen worden gehoord.

 

Wil jij graag meedenken met ons? Of help je graag mee met het opbouwen van ons project? Of misschien wil je zelf ook duurzamer en kleiner gaan wonen? Of ben je gewoon nieuwsgierig waar we mee bezig zijn en wil je ons steunen? Zet dan 20 februari in je agenda! Om 19.30u zullen wij van start gaan bij Partycenter Bommel aan de Bergstraat 33 in Dommelen. Het zou voor ons ontzettend waardevol zijn als je via onderstaande link naar het evenement op Facebook aan wilt geven dat je aanwezig bent!

 

https://www.facebook.com/events/1227829390695043/

 

Samen kunnen we duurzaam samenleven in Valkenswaard waarmaken!!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.